Boka vinprovning i Stockholm via internet

vinprovning i stockholmsJag har alltid älskar internet och all de möjligheter som det medför. Jag har för vana att boka och handla det allra mesta via internet, mest på grund av att det är så otroligt smidigt. En annan anledning till det är att jag gillar att jag kan göra det vilken tid på dygnet jag vill. Hemsidor och webbutiker stänger ju aldrig en viss tid, utan de har öppet dygnet runt. Detta gör såklart att jag har möjlighet att handla på natten om jag så vill. Jag gillar verkligen det, framför allt eftersom att jag är lite bekväm av mig och inte är så road av att trängas med massor av andra människor och stå i långa köer. Av dessa anledningar bli internet det självklara valet för mig när jag skall hitta på något eller när något nytt måste införskaffas.

Mitt senaste uppdrag jag hade när det gäller ”shopping” var att boka en vinprovning någonstans i Stockholm. En bekant till mig hade tipsat mig om att jag kunde göra det till ett bra pris på nätet, så jag bestämde mig för att jag skulle spana in utbudet på sidan som hon tipsade om. Jag surfade in på trekronorvin.se, som är adressen till Vinklubben Tre Kronor, och började med att se vad det var för en hemsida. Bortsett från vinprovningar kunde man också boka kurser inom mat och vin samt vinresor till olika platser i världen. Man kunde även klicka sig runt bland massor av härliga recept som de dessutom rekommenderade viner till. Viner som man kunde köpa i deras webbutik. I övrigt så fanns det en bra vinskola och mängder av information om hur man t.ex. kan kombinera vin och choklad, samt vin och ost. Jag bestämde mig för att spana in vinprovningar innan jag gick vidare med att läsa mer om mat och vin.

Olika sorters vinprovningar

När man skall boka en vinprovning i Stockholm kan man just nu välja mellan att boka en traditionell vinprovning eller en som även inkluderar en trerättersmiddag. Eftersom att jag skulle boka denna vinprovning för mig och flera vänner för att fira en födelsedag så tänkte jag att den med inkluderad middag var perfekt. Framför allt när jag såg att priset enbart låg på 500 kronor. Jag måste säga att jag faktiskt blev chockad över att det var så pass billigt, men jag kan inte säga att det inte föll mig i smaken. Jag bokade med glädje in 6 deltagera på en vinprovning och ser nu väldigt mycket fram emot det. Jag har själv aldrig varit på en vinprovning, så det känns både roligt och spännande. Jag hoppas att jag kan lära mig massor av nyttiga saker eftersom att jag inte kan så mycket om att kombinera mat och vin, för att sedan ta med mina vänner och födelsedagbarnet ut på en helkväll i Stockholm nattliv. Är vi har avklarat denna provning och kväll planerar jag att snart ha en middagsbjudning hemma och hoppas då att jag kommer att kunna klicka mig in till Tre Kronor Vin för att få bra tips beträffande mat och passande viner. Även det skall bli hemskt roligt. Jag kommer garanterat att utnyttja hemsidan till max.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *