Dags för min bröstoperation

CitadellklinikenNu är det klart. Min bröstoperation alltså. Efter många månaders tvekande och velande har jag nu bokat tid och allt. Mitt val föll på Citadellkliniken Dr Peter Cosmo – de har varit verksamma i branschen under många år, har fina referenser och väldigt trevliga lokaler med en härlig utsikt över havet. Helt enkelt en miljö som kändes avkopplande, stressfri och bra.  Dessutom har jag träffat Dr. Peter som förestår kliniken och han gav ett mycket förtroendeingivande och professionellt intryck. Jag kommer känna mig trygg när jag lägger mig under kniven där och det känns förstås bra.  Jag har stora förväntningar på resultatet och det har min sambo med hi,hi.

Operationen på Citadellkliniken i Malmö blir i mitten på januari så det finns fortfarande lite tid att kvar att förbereda sig på eller vara nervös om man så vill. Just  nu känns det i alla fall bra. Och tack till er alla mina fina läsare som stöttar mig i detta! Sedan har jag förstås fått en och annan elak kommentar också. Jag har valt att inte publicera detta eftersom jag inte vill att den har bloggen ska vara ett forum för negativ energi, tjafs och illvilja. Men till er vill jag bara säga: Det ni skriver berör mig inte och det är mitt liv och mitt beslut. 

Nej, nu ska jag inte tråka ut er med bröstoperationer längre . Ska strax gå och bänka mig framför Tour de ski – jag har sett alla etapper hittills och det är riktigt spännande med Charlotte Kalla som ligger i topp. Jag hoppas att hon kan ta hem det även om det nog blir väldigt svårt mot norskorna i längden – Björgen och lilla hoppan Johuag ser i vanlig ordning mycket starka ut. Vinnaren får ju även nästan 1 miljon kronor. Vad skulle jag göra för de pengarna? Ja, bröstförstoringen är ju redan finansierad och klar tack vare min underbare man hi,hi – men det finns ju mycket annat som jag skulle vilja göra. En kryssning i Medelhavet i vore ju inte fel till exempel.

Nej, nu är det dags göra en god kopp varm chocklad och sedan krypa ner under filten – mys!! Förresten har jag glömt att önska er alla god fortsättning! Jag firar ju inte jul som ni vet, men det kan ju ändå vara på sin plats!

Ciao!
Stina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *