Terassvärmare randig hammock, gung leksak

Vi hade tänkte sy nya kuddar till hammocken i sommarstuga. Den har stått där ute i säkert 20 år på tomten och jag kan inte minnas att det någonsin kommit nya kuddar till den. Nu har de börjat gå sönder. Jag läste på lite om hur man ska göra när man syr dessa kuddar.

Det är ju lite speciellt eftersom det ska vara lite tåligare material. Sedan är det bra om de tål lite vatten eftersom det händer att kuddarna glöms ute i regn ibland.
Jag läste på en del och insåg snabbt att det handlade mer än om att bara sy ihop två tygbitar. Alldeles för avancerat för mig. Jag har nog kört på alla sykurser som finns. Det är ungefär som  att jag skulle lära mig grekiska på två dagar från att inte ens kunna säga hej.


Sagt och gjort blev det en tur till en affär där de säljer utemöbler. Jag hittade flera fina dynor, men det jag mest fastnade för att titta på var en terassvärmare. Den skulle vara perfekt i sommarstugan där el är en stor bristvara. För er som inte vet det sedan tidigare är det en väldigt enkel och simpel sommarstuga. Vi hämtar vatten i ett annat hus där det finns vatten och avlopp. Toaletten är ett enkelt utedass. Tillagar mat gör vi i spisen vi eldar med. Det är ungefär som att förflytta sig tillbaka till 1800-talet. Lite tur är det att vi kan ladda våra mobiler i morfars gamla hus där det är inkopplat el. Vi går dit i skift med våra telefoner. Det gäller att inte surfa bort batteriet.


Stugan blir verkligen till en mental avkoppling när resten av världen blir lite avskärmad för någon eller några veckor per sommar.  Åter till dagens shopping. Jag kunde inte motstå den här terassvärmaren som går på gasol. Den skulle vara perfekt och enkel till våra sommarkvällar där ute. Den kostar inget förutom när vi behöver köpa mer gasol, men det är ju bara att ta med sig lite extra.
Den här sommaren kommer att bli toppen.